Подаръкът за първата годинка на блога

Здравейте момичета,
за малко да изпусна срока да обявя коя е късметлийката, която ще получи подаръка, който подготвих за навършването на първата годинка на блога. В тази публикация се записаха всички, които пожелаха да получат изненадата, която намислих. А ето я и нея:
Първо искам да ви благодаря за хубавите пожелания! За тази една година, която прелетя страшно бързо се радвам, че успях да науча още повече неща, свързани с любимото ми хоби, че се запознах с много от вас, макар и виртуално, и най-вече, че успявам постоянно да радвам близките си хора, с нещата, които правя за тях, защото една от основните причини да творя е именно тази! Другото най-важно нещо за мен е, че през тази изминала година забелязах известен прогрес в нещата, които създавам, което може и да звучи малко нескромно, но се радвам, че харесвам всеки нов проект все повече от предишния, което дава смисъл на всичко това. Именно, поради тези причини, очаквам да получавам и повече критики от ваша страна, както и мнения, за да продължавам да се уча и доразвивам. И все пак, най-важното от всичко е това, което правим да ни радва и да ни кара да се чувстваме добре, както и да се забавляваме максимално!
За да не ви държа повече в напрежение - Random избра да зарадва:
№4 - под този номер се е записала
Роси!

Честито Роси, свържи се с мен на dess.v13@gmail.com, за да уточним къде и как да ти изпратя подаръка! Надявам се да ти хареса и да сътвориш още много красиви неща! Благодаря на всички, които се включихте и ви пожелавам много светли и весели празници!

Коментари