Почерпка на патерици за закъснелия Рожден Ден на блога

Здравейте момичета,
С голяма доза неудобство и срам осъзнах, че преди около месец и половина моят блог направи вече една годинка, а аз така и не ви почерпих по този повод. Всъщност, признавам си, че се сетих за това преди няколко седмици, но реших, че е по-добре първо да обмисля какъв точно да бъде подаръкът и след това вече да оповестя за почерпката. Освен това си дадох сметка, че в цялата работа има и един плюс и това е, че тъкмо ще съчетая нещата с наближаващите коледни празници и ще зарадвам някой  броени дни преди настъпването им. А на всичкото отгоре, тази публикация е под номер 50 и мисля, че това вече е достатъчно голям знак тя да е по-специална.
И явно, както правя всичко в последния момент с големи закъснения, така и почерпката ще е на патерици. Но, по-добре късно, отколкото никога, както са казали някои мъдри хора ;) Не знам как точно мина цяла една година от създаването на блога, но времето лети толкова бързо, че не мога да повярвам!
Надявам се, че не ми се сърдите, а за да се отсрамя, ви обещавам, че наградката ще е хубава, но реших да я запазя в тайна, за да има и елемент на изненада.
Условието да участвате е просто да се запишете до 30.11.2013! Пожелавам на всички успех! Спечелилият ще бъде избран на случаен принцип чрез Random.org. и ще го обявя до 10.12.2013!


Коментари