Картичка за 8 март

Здравейте,
В последните минути на отминаващия празник, ще използвам момента да ви пожелая много усмивки, много любов и положителни емоции.
Бързам да ви покажа с какво зарадвах днес моята майка. Накъде без картичка за 8 март! =) И задължително един букет цветя!
Тъй като ще я включа в предизвикателството на Забавлятелство, за това ще обясня какво ново съм използвала в нея. Всъщност, като се замисля, доста нови неща - първоначално новия уред на Martha Stewart за изрязване на кръгове, с който се сдобих миналата седмица (много е полезен и си заслужава инвестицията). Все още правя първи стъпки с него, а и упорито не се отказвам, въпреки, че много брутално си накълцах единия пръст още от първия ден. Но както се казва - рискове на професията! Мъничкият и на пръв поглед безобиден резец е доста опасен, така че внимавайте, ако имате такъв уред. Иначе, съм много доволна от него като цяло. Мисля, че му схванах цаката и на този етап мога гордо да заявя, че вече кръговете ми са идеални.
Другото ново нещо, което ползвах тук е новия ми печат на Versa с цвят мента, който успешно влиза в моята графа "любими". С него напечатах тези вълнообразни мотиви на светло син картон със също така новите ми печати на Marion Emberson Designs - Chevrons. Посланието, пък, е отпечатано с печатите на Paula Pascual (пак нови, неизползвани до този момент). Сигурно ще си помислите, че вече парадирам с обновения ми инвентар, но все пак следвам правилата... Пък и какво толкова, сега ми е паднало да се пофукам малко =)
Спирам дотук с новостите и продължавам с описателната част. Розите и листенцата им съм отпечатала с печатите на Martha Stewart, които имам вече от доста време и ги бях позабравила. Така де... наред с новите неща, да вкараме в действие и старите, за да не ги забравяме и да не хващат прах. С тях отпечатах и тази мини розова панделка. Много се колебаех дали и нея да я прибавя.
Ползвах малко хартия от комплекта на My mind's eye, която пасва с мотивите, които отпечатах в зелено.
Сега като се замислям, мога да добавя, че друга новост за мен е и създаването на 3D ефект, с който повдигнах целия горен панел на картичката, което много ми допадна като похват.
Радвам се, че зарадвах моята мама, която много обичам и все пак това е най-важното!
Ще я включа и в addicted to stamps challenge
Надявам се и на вас да ви хареса. Хубава вечер от мен и приятен уикенд!











23.04.13

Коментари

Публикуване на коментар