Картичка за 8 март

Здравейте,
В последните минути на отминаващия празник, ще използвам момента да ви пожелая много усмивки, много любов и положителни емоции.
Бързам да ви покажа с какво зарадвах днес моята майка. Накъде без картичка за 8 март! =) И задължително един букет цветя!
Тъй като ще я включа в предизвикателството на Забавлятелство, за това ще обясня какво ново съм използвала в нея. Всъщност, като се замисля, доста нови неща - първоначално новия уред на Martha Stewart за изрязване на кръгове, с който се сдобих миналата седмица (много е полезен и си заслужава инвестицията). Все още правя първи стъпки с него, а и упорито не се отказвам, въпреки, че много брутално си накълцах единия пръст още от първия ден. Но както се казва - рискове на професията! Мъничкият и на пръв поглед безобиден резец е доста опасен, така че внимавайте, ако имате такъв уред. Иначе, съм много доволна от него като цяло. Мисля, че му схванах цаката и на този етап мога гордо да заявя, че вече кръговете ми са идеални.
Другото ново нещо, което ползвах тук е новия ми печат на Versa с цвят мента, който успешно влиза в моята графа "любими". С него напечатах тези вълнообразни мотиви на светло син картон със също така новите ми печати на Marion Emberson Designs - Chevrons. Посланието, пък, е отпечатано с печатите на Paula Pascual (пак нови, неизползвани до този момент). Сигурно ще си помислите, че вече парадирам с обновения ми инвентар, но все пак следвам правилата... Пък и какво толкова, сега ми е паднало да се пофукам малко =)
Спирам дотук с новостите и продължавам с описателната част. Розите и листенцата им съм отпечатала с печатите на Martha Stewart, които имам вече от доста време и ги бях позабравила. Така де... наред с новите неща, да вкараме в действие и старите, за да не ги забравяме и да не хващат прах. С тях отпечатах и тази мини розова панделка. Много се колебаех дали и нея да я прибавя.
Ползвах малко хартия от комплекта на My mind's eye, която пасва с мотивите, които отпечатах в зелено.
Сега като се замислям, мога да добавя, че друга новост за мен е и създаването на 3D ефект, с който повдигнах целия горен панел на картичката, което много ми допадна като похват.
Радвам се, че зарадвах моята мама, която много обичам и все пак това е най-важното!
Ще я включа и в addicted to stamps challenge
Надявам се и на вас да ви хареса. Хубава вечер от мен и приятен уикенд!23.04.13

Коментари

 1. Such a lovely card. Beautiful colours. Thanks so much for joining us at ATSC. Good luck. Hugs, Nicole

  ОтговорИзтриване
 2. This is so cute Dess!!I love the stamped flowers inside the die cut circle and the little leaves are a nice touch!! xx

  ОтговорИзтриване
 3. Една утринна усмивка за теб :)
  http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/04/blog-post_23.html

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина! Страхотно! Благодаря много! Това наистина ме усмихна! :)

   Изтриване

Публикуване на коментар