Картичка според подаръка

Здравейте,
Преди около седмица майка ми имаше имен ден и реших да съобразя картичката, която направих за нея, според... подаръка. Много ми харесва идеята всичко да е в тон и двете неща да са взаимно свързани, като едно цяло. За това темата на картичката трябваше да е решена в бяло и жълто, също като опаковката на парфюма. Реших да добавя и кафяво, защото името на парфюма е написано с тъмно кафяв шрифт, а и по този начин се отвори картичката. 
Бях направила за Нова година още една такава картичка, според подаръка и от тогава идеята много ми хареса.
За направата на картичката използвах рециклиран картон за основа (много ми харесва рециклираният картон като цвят, почти всичко се връзва с него), обикновен кафяв картон, върху който сложих един от любимите ми печати на Kaisercraft - Wood Grain и го посипах с прозрачна ембосинг пудра, за да имитира дърво.
Цветната хартия е на My mind's eye - една от най-любимите ми фирми за дизайнерски хартии. Колекциите им са наистина невероятно красиви!
Печатът с надписа е на Personal impressions и него го направих с бяла ембосинг пудра. Цветята съм изрязала с пънчове на Martha Stewart и EK Success, а малката пеперуда изрязах с пънч на Heyda. Добавих и малко перлички и бяла сатенена панделка и готово.
Много ми хареса крайният резултат. За опаковката на подаръка използвах прозрачен протектор за учебници и книги, с който ми се стори, че макар и да прозира подаръкът, в крайна сметка стана много финно и нежно. Отгоре сложих жълта сатенена панделка и изрязах с пънч на Martha Stewart жълта украсителна лента и една кафява пеперуда с пънч на Xcut.
Пожелавам ви хубава и спокойна вечер!









Коментари

  1. Веднага щом видях картичката разбрах, че си я направила с много любов! Грее слънце от нея!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар