Картичка според подаръка

Здравейте,
Преди около седмица майка ми имаше имен ден и реших да съобразя картичката, която направих за нея, според... подаръка. Много ми харесва идеята всичко да е в тон и двете неща да са взаимно свързани, като едно цяло. За това темата на картичката трябваше да е решена в бяло и жълто, също като опаковката на парфюма. Реших да добавя и кафяво, защото името на парфюма е написано с тъмно кафяв шрифт, а и по този начин се отвори картичката. 
Бях направила за Нова година още една такава картичка, според подаръка и от тогава идеята много ми хареса.
За направата на картичката използвах рециклиран картон за основа (много ми харесва рециклираният картон като цвят, почти всичко се връзва с него), обикновен кафяв картон, върху който сложих един от любимите ми печати на Kaisercraft - Wood Grain и го посипах с прозрачна ембосинг пудра, за да имитира дърво.
Цветната хартия е на My mind's eye - една от най-любимите ми фирми за дизайнерски хартии. Колекциите им са наистина невероятно красиви!
Печатът с надписа е на Personal impressions и него го направих с бяла ембосинг пудра. Цветята съм изрязала с пънчове на Martha Stewart и EK Success, а малката пеперуда изрязах с пънч на Heyda. Добавих и малко перлички и бяла сатенена панделка и готово.
Много ми хареса крайният резултат. За опаковката на подаръка използвах прозрачен протектор за учебници и книги, с който ми се стори, че макар и да прозира подаръкът, в крайна сметка стана много финно и нежно. Отгоре сложих жълта сатенена панделка и изрязах с пънч на Martha Stewart жълта украсителна лента и една кафява пеперуда с пънч на Xcut.
Пожелавам ви хубава и спокойна вечер!

Коментари

  1. Веднага щом видях картичката разбрах, че си я направила с много любов! Грее слънце от нея!

    ОтговорИзтриване
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    🔰 Black Friday 2020 diễn ra vào ngày 27/11/2020, bạn đã sẵn sàng nhập cuộc chưa?! Dịp này, khách hàng yêu thích shopping lại tận hưởng những đợt "SALE GIÁ SỐC" theo đúng nghĩa. Hầu hết các cửa hàng, website TMĐT liên tục đưa ra các chương trình sale lên đến 90%. Cùng chờ đón và sở hữu những Hot Deals Black Friday có 1 0 2 dịp Sale được đón chờ nhất trong năm nhé. Chi tiết Hot Deals Black Friday 2020 tại đây: https://www.facebook.com/TopKhuyenMaiBlackFriday/

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар