Нашите сватбени покани ❤



След повече от година, спомените от нашата сватба все още не са избледнели. За това реших да споделя с вас най-накрая нашите покани, които изработих за гостите, родителите и кумувете ни. Тези в кутиите са за най-специалните - кумувете и родителите. Всичко е изцяло ръчно изработено, с много любов. Дори и цветята, които направих и уших от плат.

Поканите... Знаех, че за моята сватба поканите трябва да са повече от неповторими. Исках да са съвкупност от стил и нежност, финес и шик. Хем да са изчистени и семпли, но пък не прекалено, за да имат характер. Исках, като всяка булка (така си мисля), да останат запомнящи се, и да са единствени. Няма да крия, че мой най-голям помощник ми беше любимият и незаменим Pinterest, където намерих множество варианти, които отговаряха на представите ми за перфектната покана. Събрах много идеи, но се постарах да измисля нещо напълно индивидуално и различно, за да си е мое.
Цветята и дантелата са двата отличаващи се и най-важни акцента, които ми станаха любими още в момента, когато си ги представих в комбинация. А когато направих първото цвете, изпитах невероятно задоволство, защото резултатът ми хареса страшно много, и това, което правя е нещо ново и различно. Същите цветя уших и за всички дами, присъстващи на сватбата като подарък, с лилави панделки, с помощта на които да си ги вържат на ръцете. По-надолу ще ви ги покажа и тях.
За най-близките - родителите и кумувете, исках поканите да са още по-специални, и за това направих три кутии, в които ги прибрах.












Гривните за дамите, които с огромна радост забелязах, че всички си ги носят с удоволствие:

За тях нямах брошки, тъй като идеята да ги направя ми дойде съвсем в последния момент, и нямаше как да поръчам нови. За това, за тичинки реших да им пришия мъниста и пайети, с които също станаха много красиви. Голяма занимавка беше, но пък удоволствието, че правя нещо ръчно и специално за гостите ми, остави на заден план всички неудобства от гоненето на дребните мъниста, бременна в 7 месец, както и неколкократното опарване, докато заоблям с пламък всяко едно от листенцата на цветята😀. Това важи и за тези за поканите. Общата сметка е: около 42 направени цветчета (или около 210 листенца).🌼🌸🌼



Коментари