Коледен венец

Вече съм забравила какво е да изпиташ удоволствието да направиш нещо и за себе си. Ей така, за да има настроение, за да се почувствам удовлетворена, че съм успяла да измайсторя нещо красиво и за нас, за новата ни къща. За съжаление, тези моменти не са редки, ами просто се броят на пръстите на едната ми ръка, но поне успях да сложа началото. Много съм доволна, че успях да направя голям красив венец, който да сложим на вратата, за да може коледния дух да ни приветства всеки път, когато се прибираме, а и не само нас, разбира се. ☻ Прекрасно е, защото го направих изцяло по мой вкус - такъв какъвто искам да бъде, и ми излезе в пъти по-евтино, отколкото, ако го бях купила.
Използваните материали са предимно естествени, сложих обилно бяла акрилна боя за снежен ефект, дантела, множество звездички - от брокатен картон и по-мънички, които боядисах със златна акрилна боя, червени плодчета, пайети, мини шишарчици, дантела и зебло. Такава е и моята Коледа - уютна и в естествени, земни тонове.

Снимка на Dess V - Handmade.

Предизвикателства/Challenges:

Коментари

 1. Весели Празници ,Дес:)!Бъди здрава и нека през Новата Година да имаш достатъчно време да радваш и себе си с прекрасностите, които правиш.Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Поли! Пожелавам и на теб здраве и много поводи за усмивки и вдъхновение! =)

   Изтриване
 2. Such a gorgeous decoration piece, love it, and it looks great above your door. Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Sandra

  ОтговорИзтриване
 3. Gorgeous wreath Dess! You have embellished it beautifully.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge & Happy New Year!
  Mandy xx

  ОтговорИзтриване
 4. Деси, харесва ми как си съчетала естествените материали и създадената чрез тях топлина. Прекрасен семпъл венец!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар