Joyeux anniversaire

Здравейте,
Включвам се по повод първия рожден ден на един от любимите ми сайтове за микс медия - Картишок и рождения ден на слънчевата и прекрасна Кат. Искам да пожелая на рожденичката да е здрава, много обичана, щастлива и винаги вдъхновяваща и вдъхновена. На целия тим на Картишок им пожелавам също много вдъхновение, повече мигове на забавления и много успехи.
Реших да покажа картичката, която отдавна направих за рождения ден на майката на моя приятел. Написала съм пожеланието на френски умишлено, защото тя пътува често до Париж и съответно акцентът пада изцяло върху града.


Предизвикателства/Challenges:

Коментари

 1. Много нежна картичка ни показваш, Деси. Благодаря, че се включваш в партито за първата годинка на Картишок предизвикателства!
  Прегръдки
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасна картичка! Обожавам твоят изчистен микс медия стил, познава се отдалече че си ти :) Париж ми е голяма слабост, докосна ме с твоята интерпретация :) Весели празници!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. О, радвам се, Тони! Много благодаря за милите думи! Весели празници и на теб! ☻

   Изтриване
 3. Разкошна и безкрайно романтична. Уникален поглед имаш и го предаваш по най-прекрасния начин. Браво. Благодаря за включването в Картишок ММП :) ххх

  ОтговорИзтриване
 4. very pretty, so many awesome details...I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  blog-paperie blooms
  ig-2klines

  sparkle & shine, kindness *~*

  ОтговорИзтриване
 5. Деси, никога не бих съчетала розово и златно, но ти си го направила по деликатен и изчистен начин и резултатът е запомнящ се. Благодаря ти, че я сподели в розовото ни предизвикателство и те чакам пак :)
  Благодаря ти за пожеланията.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар