Зимна сценка - декоративен елемент към подарък

Здравейте,
Сигурно ще ме помислите за луда, но пропуснах да ви покажа още нещо коледно, което сътворих по празниците. Много ми хареса идеята да създам нещо като коледна играчка и съжалявам, че не успях да я реализирам още няколко пъти, но ще я запазя за тазгодишната Коледа. ☻ В последствие се сетих за още неща, които можеше да добавя тук, но пак в последния момент успях да се справя и да го добавя като красив акцент към опакованите подаръци.

Коментари

 1. И на мен ми останаха непоказани коледни проекти и май няма да ги покажа, защото снимките ми не се получиха. И не, не те смятам за луда :) а малкото украшение е много нежно и много ми харесва :)
  Прегръдки!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този коментар бе премахнат от автора.

   Изтриване
  2. О, Рени, благодаря ти от сърце! ☻ Но и се радвам, че не съм единствената! :D А що се отнася до снимките, и моите не са никак хубави, но исках да покажа нещо ново и различно, което не съм правила до момента, така че действай смело! ☻

   Изтриване
 2. hi Dess! sweet round card, luv the deer and the gold accents! so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  sparkle & shine, kindness *~*

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар