Мини скрапбук албум за бебе Кая

Здравейте,
все по-малко време ми остава да пиша публикации тук. Откакто имам страничка във фейсбук, ми е доста по-лесно и бързо да качвам снимките там, но ще се старая да поддържам и това местенце. ☻
Днес ще ви покажа едно албумче за бебе, което още не се беше родило в момента, в който го дадох на поръчителката. То вървеше в комплект със сватбен албум за родителите на очакваното детенце като подарък за сватбата им.
Надявам се, че Кая вече се е родила и смело публикувам снимки от албумчето, което изработих за нея. От хартиите съм повече от очарована, и няма как... доста масово се ползват във всички скрапбук проекти и това е чудесно. Иска ми се да има още повече такива успешни колекции с бебешки хартии, защото интересът е много голям.
Сами ще се убедите:




















Размерите на албумчето са 15 х 15 см и се състои от 24 страници като има по две за всеки месец от първата годинка на детето. Постарах се да направя и повече джобчета, където да се събират още повече спомени от този прекрасен период. Дано да се ползва и разгръща с голямо удоволствие и наслада!

Simon Says Anything Goes;
Забавлятелство Тридесет и шесто: "Новини...";
Картичкофурийско предизвикателство 244 - "Забавен надпис, любим цитат"

Коментари

  1. Страхотен албум :) И аз си мечтая да направя един :) Със сигурност ще се разглежда с удоволствие ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Such a beautiful album. Thank you so much for playing along with us in the Anything Goes Challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар