Бебешки албум за близначета

Здравейте!
Напоследък потънах в това приятно изкуство и правя албумче след албумче. Този ми е един от специалните, защото една приятелка ме помоли да го направя за подарък на нейни познати, които от много скоро вече си имат две момиченца близначета. =) Много се чудех какво да му е по-нетипичното и оригиналното на този албум, защото е по-различен от останалите и е за две дечица, и то близначета. Имах интересното предложение от една приятелка да го направя на две отделни части, скрепени в един албум, но накрая размислих и стана класически. Поне отвътре се постарах да направя някои разделения, за да е забавен. И този път е в портретна ориентация, малко по-различен от всички останали, които правя напоследък, а те са пейзажно ориентирани. Ето го албумчето:Е, албумче, албумче, ама колко да е албумче с размери 20 х 25 см. Страниците му са 40 на брой - със сигурност недостатъчно, за да поберат спомените на двете дечица.
Корицата, за съжаление претърпя малка трансформация и изглежда малко по-различно от начина, по който щеше да изглежда първоначално. Беше с друга, много по-бледа и нежна розова хартия, но за съжаление ми се наложи да я разваля и наново да я направя. Хартията с точките я направих аз.
А ето и встъпителната скрапбук страница (първата ми такава):

Следващата страница е с важните подробности, около раждането на всяка поотделно:


Етикетчетата се изваждат и на тях майка им може да си запише данните на двете. От тук - нататък, вече следват по-еднообразни като стил страници, които общо съм разделила на три етапа - 3-ти месец, 6-ти месец и на 1 годинка. Ето снимки и от други страници от албумчето:


Тук оставих място за отпечатъците от ръчичките или крачетата на малките бебки:С доста старание, но пък с много недостатъци и кусури, които му намерих отиде при малките бебчета и с радост разбрах, че майка им страшно много го е харесала и се е зарадвала на изненадата. =)
Да растат много щастливи, здрави и обичани малките Рая и Божидара!

Challenges:Коментари

 1. hi Dess! this is soooo precious, luv your pages, perfect for twins...awesome! So glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  sparkle & shine *~*

  ОтговорИзтриване
 2. Не знам какъв е бил първоначалния замисъл, но това което се е получило е страхотно. Няма как да не са го харесали! Много нежен албум. Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Много е красив! Благодаря ти, че го показа в предизвикателството на Card Mania Challenges! Успех!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар