Книга за пожелания за кръщенето на Никол и една сгрешена корица

Здравейте!
Това е историята за една сгрешена корица или книгата за пожелания на малката Никол, на която й предстои кръщене. =)
Тя премина през малко метаморфози, защото който не внимава в час, се налага да преправя после корици. ;) Всъщност не беше страшно де, поправихме грешката много бързо и лесно. Недоразумението се случи, заради няколкото варианта, които бях направила за майката на Никол, която ми я поръча. Крайният резултат беше в последствие да я направя точно в този вариант, който най-малко ѝ харесваше. Но, важното е, че финалът е с happy end и в крайна сметка всичко приключи благополучно и тя много я хареса. Благодарна съм й много за търпението и разбирането! Дано книгата се изпълни само с хубави пожелания и да има благословията да расте здрава и много щастлива! =)
Идеята на поръчителката беше книгата да е в три цвята - розово, червено и зелено (и бяло, разбира се). Да е много весела и по-натруфена, да има повечко неща върху корицата и така ето я и нея:






А това тук е грешният вариант, който на мен лично също много ми допадна, но той вече е в историята:





А вие как мислите? Кой ви допада на вас повече?













Коментари

  1. И двата варианта на книгата са доста интересни,цветовете също много добре си пасват .но така както е станала в последствие е малко по-нежна от първоначалната идея.Благодаря ти ,че я показа при нас в The Crazy Challenge.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, права си! Така е, окончателният вариант е доста по-нежен. Благодаря! =)

      Изтриване
  2. Great creation, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар