Сватбен албум - Виктория и Явор

Здравейте!
Днес ще ви покажа с какво се занимавах допреди няколко дни. С мен се свърза една дама, която много харесала последния сватбен албум, който изработих преди няколко месеца. Искаше да подари подобен за сватбата на брат й. Нямах абсолютно никакви ограничения от нейна страна, както и определени изисквания, освен да има имената на младоженците и датата на събитието и да изглежда по същия начин. Няма нещо кой знае колко различно в него, освен корицата, която реших този път да направя в розово. Забелязах, че преобладаващият цвят за корица на албумите ми е син. Явно повече залагам на него, но този път поех в друга посока и не съжалявам, защото стана много нежен.
Албумът е с размери 25 х 20 см и с обем от 25 листа (50 страници).
Без повече обяснения ви показвам албума и част от страниците:На последната страница реших да напиша цитат от стих на Дамян Дамянов, който много силно ме впечатли и мисля, че е изключително подходящ за целта:

Ето и малко акценти (винаги обичам да снимам детайлите отблизо):

 Поръчителката много го хареса, много се надявам да се е харесал също толкова и на младоженците и да го изпълнят целия с много любов!
Пожелавам ви приятен и спокоен уикенд!

Challenge:
Simon Says Die Crazy

Коментари