Книга за пожелания за бебе Даниел

Здравейте,
миналия път ви показах една бебешка картичка за момченце, което вече навърши годинка съвсем скоро. Картичката направих като комплимент към поръчана книга за пожелания за първия рожден ден на детенцето. Изискванията на поръчителката бяха книгата да е в синьо, бяло, да има една свещичка и някаква дантела или от брокатената златиста пудра, която напоследък постоянно ръся върху всеки проект. =) Не знам, но много ми харесва и май няма да се откажа от нея току-така! Реших да сложа не само свещичка, а кексче със свещ.

Първият ми опит за декорация на корицата беше неуспешен и много се радвам, че на време успях да преобразя тотално цялата композиция и мисля, че така стана в пъти по-добре. =) Мисля да направя една публикация за голямото зацикляне при декорирането на проектите ми. Както и да е... Понякога нещата просто не се получават от първия път.
Ето и поглед към книгата:


Тук добавих един вечен календар, в който притежателката да си отбележи датата.






Реших да мина с Glossy accents надписа, за да се запази във времето и да не се протърка или избелее. В началото малко се стреснах, защото картонът придоби един жълтеникав оттенък, но бях сигурна, че като изсъхне, този цвят ще изчезне и ще прозира по-ясно надписът отдолу.




Ето го и комплектът - албумът с картичката (поне се постарах да са еднакви):


Радвам се много, че книгата се хареса от Анелия и тя остана много доволна, а аз останах доволна от отношението и точността! =) Надявам се книгата да се запълни с най-хубавите пожелания, които да се превърнат в реалност за малкия Дани.

А сега ви пожелавам весело посрещане на великденските празници!








Коментари