Картичка до Париж

Здравейте,
направих тази картичка за рождения ден на сестрата на моя приятел, който предстои след броени дни. Тъй като тя живее в Париж, реших да ѝ я изпратя по пощата. Ех, как ми се приходи до там... =)
А дали картичката ще пристигне на време, е един въпрос с много неясен отговор. Доста се позабавих с изпращането, но това не е нещо ново и нетипично за мен. Първоначално си мислех, че е по-добре да я изпратя с около една седмица предварение, защото вариантът да я получи преди празника ще е малко неприятен. Така че си казах, че е по-добре да пристигне там ден-два или три дори, по-късно. Само че в крайна сметка, може и повече да се забави. Както и да е. Надявам се поне да стигне до там, а не да се загуби по пощите.
Не бях изпращала каквото и да било по пощата от много години и тъй като това е единственият вариант рожденичката да получи картичка от мен, реших да я изненадам приятно по този начин. В днешни дни до такава степен сме се модернизирали, че сме забравили много от истинските неща, като например да получиш истинска картичка по пощата, само че в онази - истинската пощенска кутия, а не в тази в компютъра ни. А и смятам, че е далеч по-приятно и истинско да получиш реална, а не виртуална картичка, която след определен период от време ще се изтрие.
Надявам се и тя да мисли по този начин и да се зарадва. Поводът е хубав - цели 25 години! =)
И така, докато пътува до Франция, нека ви я покажа и нея:


Ето я отвътре. Този път се постарах доста, за да я декорирам и от вътрешната страна, което много ми хареса и занапред ще се опитвам да го правя.


Реших да използвам отново паус, като този път сама си го "изрисувах" с печати и сложих бяла ембосинг пудра. След това, за малко цвят реших да изрисувам цветята с акварелни моливи. По принцип не ги употребявам много, откакто ги купих, но ето че има и такива дни.
Включвам я в следните предизвикателства:
Желая ви много усмивки и слънце!Коментари

 1. this is so beautiful and sweet! love all the details. very pretty card! thanks for joining us at CAS-ual Fridays Challenge!

  ОтговорИзтриване
 2. Such a preety card! Great colors and details! Thanks for joining us for the Simon Says Stamp Challenge!

  ОтговорИзтриване
 3. A beautiful card. Thank you for joining us at Card Mania Challenge. Hope to see you again for the next challenge.
  Evie ~ DT

  ОтговорИзтриване
 4. This is a beautiful card! I love how you decorated the inside as well. Thanks for joining us at CAS-ual Fridays Challenge!

  ОтговорИзтриване
 5. What a lovely birthday card! I hope it made it to her by her birthday. :) The vellum is so pretty, and I love, love the trail of gold dots! Thanks for joining us at CAS-ual Fridays!

  ОтговорИзтриване
 6. Много е оригиналн, интереесна и хубава! :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар