Кучешка колибка - кутийка за подарък (за Чари)

Здравейте,
Наскоро реших да направя подарък на една моя много добра приятелка, или по-скоро той си беше за нейния нов домашен любимец. От няколко месеца насам си има нов четириног приятел, който ѝ подариха за Коледа и реших да зарадвам и двамата с нещо мъничко, което да влезе в употреба в свободните им минути.
Понеже малкият Чари (той е мини болонка) е страшно игрив и палав, реших да му направя един малък подарък - играчка, за да може да се оползотворява всеки един свободен момент в игра с него.
Това са първите ми опити в правене на кутия за подарък и исках да е не каква и да е, ами подходяща за куче. От там дойде идеята за къщичка - колибка. Стана много лесно и бързо. За да имитира истинска дървена колибка, използвах печата на Kaisercraft и цветна хартия на MME, наподобяваща структурата на покрив с керемиди. Направих вратичка и "заковах" с брадсчета тази малка табела с името на пухкавия симпатяга.
Нямаше как да не включа и този сладък стикер с кученце, защото то е от подобна порода като малкия сладур. Тагчето направих отделно от колибката, но после реших да го привържа към нея с новия двуцветен канап на Papermania, който си купих наскоро и сега го ползвам за пръв път. Много ми харесва този цветен канап!






Надявам се, че подаръкът ще влезе в употреба, макар, че това крие някои странични ефекти като умора за стопанката, понеже белият пух, както казах е МНОГО игрив и палав, но какво по-хубаво от споделените мигове с любимите ни същества, които ни радват най-искрено и най-много.

Хубав уикенд!

Ще включа кутията в няколко предизвикателства:









Коментари

  1. Еххх...няма да откажа и аз на такъв Коледен подарък - четириногият имам предвид...Обаче няма да се разсърдя и ако ми го подарят в такава кутийка...е, много материал ще отиде, ама айде - от мен да мине хаха!

    Много е симпатична кутийката, а пухчето за което е предназначен подаръка е истински бонбон! И хартиите са много евектни - с тази имитация на дърво...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, кой би могъл да откаже такъв сладурски подарък :)
      И аз честно казано тайничко се надявам на подобен! :)

      Изтриване
  2. О, колко хитра и сладка идея! Този пухчо е едно много щастливо куче с такива подаръци :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, наистина! Толкова е сладък, че няма начин човек да не го зарадва с нещо. =)
      Гуш! =)

      Изтриване

Публикуване на коментар