Морско микс медия пано Beach

Здравейте,
Ето, че и това лято неусетно се зададе, а с него и юнското предизвикателство в Card mania, което е на една много приятна и вече актуална тема - Nautical.
Аз най-накрая реших да направя нещо за себе си, и нашия дом. Направих едно морско пано, с което искам да ви вдъхновя и да донеса морско настроение, ако още нямате такова.
Използвах снимка от един много приятен и носталгичен за мен период в живота - бременността. Именно, защото ми е много ценна като спомени и усещания, а и е направена по време на нашия меден месец, избрах нея. За основа използвах бирен картон, а върху него залепих прекрасна дизайнерска хартия от позабравено старо морско блокче на Prima. Отгоре започнах да творя с три цвята акрилни бои - пясъчна, златна и тъмно синя. Намазах с магическата вакса на Prima за перлен ефект и направих пръски с боите. Използвах множество печати, емайлни капки, парчета от тюл и бинт, миниатюрни морски съкровища - мидички, рапанчета и морски звезди, както и изрязани елементи. Беше много забавно и приятно. Забавлявайте се и вие и ще чакам с нетърпение да видя какво ще ни покажете този път!
Наградата е ваучер за пазаруване на стойност 5$ от Digital delights.










Коментари