Картички за 8 март

Здравейте,
Не знам как минава това време, но според мен направо си отлита като един миг. С малко закъснение ще ви споделя картичките, които направих и подарих на двете най-близки дами до мен за отминалия вече празник. Направих ги почти еднакви, с малки разлики.
Искам да кажа, че съм изключително впечатлена от цветята на Prima, които използвах. Много пъти ги заглеждах и бях сигурна, че са същинско бижу. С тях картичките ми добиха съвсем различна визия. Останалото, което направих е любимият ми акварел с невероятните акварелни бои на Gansai tambi, в които съм влюбена, малко текстурна паста, печати и пайети за разкош. Боите на Gansai са наистина невероятни, и също както с цветята на Prima, дълго се колебаех дали да инвестирам толкова средства в тях, но сега не съжалявам и съм много щастлива, че го направих. Струват си, и то много!
От много време следя канала на Тифани Солорио, която много харесвам, и се изненадах когато разбрах, че тя е главен гост - дизайнер, в месечното предизвикателство на Картишоците и такава е темата там. Опитах се да се докосна до нейния стил. Забелязала съм, че цветята са един от елементите, които винаги присъстват в нейните творби, както и текстурната паста и свежите цветове. Донякъде се опитах да пресъздам всичко това, но не съм сигурна дали се доближавам, макар и малко. Нека тиймът на Картишоците прецени, а аз ще се включа.
Ето ги и моите две близначки:








Предизвикателства/Challenges:

Коментари

  1. Gorgeous card Dess, the whole shabby chic design of this is stunning and I love your photo staging too, very pretty :-)

    thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    Luv
    Lols x x x

    ОтговорИзтриване
  2. Харесват ми цветовете в този акварелен фон.И двете са прекрасни!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар