Мини микс медия платно

Здравейте,
Поради субективни (хубави) причини, все по-рядко влизам тук и съвсем забравих за тази публикация. Бързам да ви покажа това мини платно, с размери 10 х 10 см, което реших да подаря на някоя от вас. Условията за участие може да видите във фейсбук страницата ми тук. Можете да се запишете до 20 март, но само във фейсбук страницата ми, така че все още има малко време.
А сега към платното. Всъщност, направих същинска поредица от пет подобни платна, които ще ви покажа скоро, а това е едно от тях. Използвах за основа истинска дантела, боядисах всичко с бяла акрилна боя и изпръсках огромно количество спрей в лилаво-син цвят, а отгоре минах с релефна паста през чисто новия ми невероятно красив шаблон на Tim Holtz. Направих малко пръски и използвах печат.
Ще го включа в предизвикателството на Картишоците - "Многоликата Тя", защото чрез дантелата и розите, в него виждам нежната същност на нея, жената. 


Ето и повече подробни снимки:





Коментари

  1. Много е ..... твое :)Изчистено,нежно,прекрасно,синьо !Харесвам го.Ако направиш компромис, понеже нямам фейсбук ,бих искала да се включа и аз!Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поли, благодаря за хубавите думи! Радвам се, че ти харесва и разбира се, че ще направя компромис! =) Записах те, така че успех!

      Изтриване
    2. Благодаря ти от сърце!Вече си стискам палци :)

      Изтриване
  2. Деси, радвам се за добрите новини, но да се вясваш и тук по-честичко, че ни липсват твоите красоти.

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни нюанси, Деси. Направо се замечтах:)Обожавам дантела в микс медия проекти. Тъй като виждам че съм пропуснала срока, няма да мога да се запиша, но пък ще се радвам на твоите красоти тук:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар