Коледни тагове 2016

Моите коледни тагове доста закъсняха с появата си тук, но вярвам, че коледното настроение все още ни държи (поне, докато още не е настъпила Новата година). ☻ И в навечерието й, ви пожелавам много весело посрещане с тази порция. ☻
Те отдавна са в ръцете на своите притежатели (едно френско семейство), и бяха като допълнение към декорацията на подаръците им за Коледа. Поради тази причина, реших да заложа отново на класическите цветове и добавих ретро оттенък. Еуфорията, покрай правенето им беше голяма, за да може родителите на приятеля ми да се представят добре пред тях. 
Постарах се да са раздвижени и всеки да е уникален и единствен. Истината е, че много ми беше приятно, докато ги правих и страшно се запалих по наслояването на таговете с парченца хартийки и различни елементи. 
Толкова обичам да правя коледни неща, но и тази година не се отчетох с особена бройка. Предстои да ви покажа още няколко коледни картички, но тях догодина! ☻Включвам се с последния (защото трябва да избера един) в:

I will join with the last one tag at:

Коментари

 1. These are lovely, Dess! My favorite is the first one with the golden music! Thanks for sharing your work with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge, and Happy New Year!

  ОтговорИзтриване
 2. Деси, коледните ти тагове са свежи - хем в традиционни цветове, хем раздвижени.

  ОтговорИзтриване
 3. Много елегантни етикети ни показваш, Деси! Благодаря, че участва в ММП 18: Облечи зимата в цвят на Картишок!
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар