Таг с дантели и перли

Здравейте,
ето че вече сме в началото на най-любимия ми месец в годината - юли. Месецът на почивките, морето и красивите юлски изгреви. Вие посрещнахте ли първия за месеца? Аз за пореден път не го направих, но се надявам някога това да се случи.
Този месец стартира и новата тема в Card mania - Дантели и/или перли и наградите отново са страхотни, така че запретвайте ръкави и ни покажете красиви проекти по тази лесна тема, за да спечелите ваучер на стойност 12$ от А day for daisies или 30 лв. от редовния ни спонсор Сreativity.bg.
Ако следите нещата, които правя, вероятно знаете, че не си падам много по картинките и оцветяването им, но има такива, на които не мога да устоя, и едни от тях са тези на А day for daisies. Толкова ми харесва стилът на Сами, че няма картинка, която да не провокира желание у мен да оцветя и използвам, макар и да не се справям блестящо.
Аз избрах печатът little striped dress и го оцветих с акварелните моливи. Минах балончетата първо с глитер четката на Stella, а после с глоси. Надявам се да се забелязват фините блестящи частици. Декорирах с парчета дизайнерска хартия, малко течни перли, печати, дантела и изрязани елементи и тагът е готов.
Очаквам с нетърпение да видя вашите проекти по темата! ☻ Разгледайте и другите творения на талантливия ни дизайнерски екип!








Challenge:

Коментари

Публикуване на коментар