Joyeux anniversaire

Здравейте,
Включвам се по повод първия рожден ден на един от любимите ми сайтове за микс медия - Картишок и рождения ден на слънчевата и прекрасна Кат. Искам да пожелая на рожденичката да е здрава, много обичана, щастлива и винаги вдъхновяваща и вдъхновена. На целия тим на Картишок им пожелавам също много вдъхновение, повече мигове на забавления и много успехи.
Реших да покажа картичката, която отдавна направих за рождения ден на майката на моя приятел. Написала съм пожеланието на френски умишлено, защото тя пътува често до Париж и съответно акцентът пада изцяло върху града.






Предизвикателства/Challenges:

Коментари

  1. Много нежна картичка ни показваш, Деси. Благодаря, че се включваш в партито за първата годинка на Картишок предизвикателства!
    Прегръдки
    Ирена

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна картичка! Обожавам твоят изчистен микс медия стил, познава се отдалече че си ти :) Париж ми е голяма слабост, докосна ме с твоята интерпретация :) Весели празници!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, радвам се, Тони! Много благодаря за милите думи! Весели празници и на теб! ☻

      Изтриване
  3. Разкошна и безкрайно романтична. Уникален поглед имаш и го предаваш по най-прекрасния начин. Браво. Благодаря за включването в Картишок ММП :) ххх

    ОтговорИзтриване
  4. very pretty, so many awesome details...I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

    blog-paperie blooms
    ig-2klines

    sparkle & shine, kindness *~*

    ОтговорИзтриване
  5. Деси, никога не бих съчетала розово и златно, но ти си го направила по деликатен и изчистен начин и резултатът е запомнящ се. Благодаря ти, че я сподели в розовото ни предизвикателство и те чакам пак :)
    Благодаря ти за пожеланията.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар