"Влюбените са безумни"

Здравейте,
с тази латинска сентенция, която си харесах, реших да направя следващата микс медия картичка. След първия опит, вече доста по-смело и уверено посегнах отново на акварела. Опитах и с новите джелатоси, които си купих, силно ентусиазирана и доволна след като ме избраха в първото предизвикателство на Картишока, но нещо не се разбрахме с тези пастели. По-скоро грешката е в мен може би, но надявам се скоро да започна да ги ползвам по-често.
Имах огромното желание да направя нова картичка, веднага след като стартира и второто предизвикателство в Картишока, но май ми стана навик да се включвам в последния момент. Не толкова, заради участието, колкото за удовлетворението и забавлението с нещо напълно ново и различно, което се оказа и любимо на мен като жанр. Трябва най-накрая и аз да се сдобия с прекрасните речникови печати на Мигито, защото така не си е работа! ☺ Осъзнах, че имам голям пропуск в това отношение - нито един печат на български, а е срамота!

Предизвикателства/Challenges:

Коментари

 1. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 2. Love your design, Dess! Lots of texture and your watercoloring is a nice touch, too! Thanks for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  ОтговорИзтриване
 3. Nice card! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.
  /Pillan, DT

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар