Микс медия и акварел с бухал

Здравейте,
като всички останали, и аз нямаше как да пропусна да се пробвам в този жанр, който ме е завладял абсолютно, но за момента повече го наблюдавам отстрани, отколкото да правя опити в него.
Видях първото предизвикателство в Картишок и като разбрах, че иде реч за бухалчета и сови, които и аз много харесвам, нямаше как да не се пробвам... За сега плахо и доста чисто, но ще видим нататък до къде ще стигна. Дано и на вас ви хареса.


Реших да пробвам да направя фон с акварел, който в момента е толкова модерен и актуален. И на мен много ми допадна идеята и повече предпочитам да преобладава бялото в проекта ми, а цветовете да са нежни и преливащи само в едната част на картичката.


Използвах акварелни моливи, шаблон и структурна паста, печати и изрязани елементи. Нанесох всичко това върху парче акварелен картон. Съвсем просто и лесно! ☺ Хареса ми крайният резултат! А на вас? ☺


Препоръчвам горещо на тези от вас, които като мен се чудят да се пробват ли или не! Наистина е разтоварващо и най-вече липсата на ограничения откъм правила и форми превръща работата в едно истинско забавление.
Този кокорчо ☺ ще покажа в предизвикателствата:


Коментари

  1. И на мен ми харесва - МНОГО! Бухльо е страхотен и цялата картичка е толкова семпла, нежна и фина. Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Дес, видях я във ФБ на телефона и се влюбих в нея! <3 Сега се връщам, за да я видя в цялата ѝ прелест на по-голям екран. :) <3 Ефирност, елегантност, стил, изящество, хармония... много думи започват да ми се въртят в главата като гледам твоето творение. :) Прелестна е картичката във всеки един аспект. И да, колкото и да сме гледали и да харесваме този стил на "разлят" акварел в единия ъгъл и контраст с бялото пространство, на пръсти се броите хората, които владеете тази техника. :) Не всеки може да "запълни" с красота това бяло пространство, а ти направо ме хипнотизира! <3
    Не на последно място, благодаря ти, че се включи с тази красота в първото ни Микс Медия предизвикателство при Картишоците! :) <3 Ще те чакаме отново много скоро! ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, благодаря за милия коментар! =) Много ме зарадва! Щастлива съм, че успях да се докосна и аз до този чуден жанр. Надявам се скоро отново да се появя с нещо друго в този дух.

      Изтриване
  3. С елегантен скок в тази микс област влизаш Дес. Този стил направо ти е лепнал и се надявам истински да сме те зарибили и провокирали за да виждаме за напред и още такива красоти от теб.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Мисля, че вече официално съм зарибена ;)

      Изтриване
  4. Дес, с риск да повторя "колежките" по-горе, силно съм впечатлена от твоята бухълска картичка. Много добър дизайн, нежни цветове, подчинила си и си укротила микс медията със стил и елегантност. Много ще ми е приятно да видя и други твои неща в този стил. Ще те чакаме с нетърпение и във второто ни предизвикателство.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много мило! Благодаря! Надявам се, че ще поддържам огъня и занапред ;)

      Изтриване
  5. So pretty. Love the colors. Thank you so much for playing along with us in the Simon Says Stamp Wednesday Challenge this week :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар