Голям сватбен албум - Пенка и Павел

Здравейте,
днес ще ви покажа един огромен албум, всъщност най-големият, който съм правила досега - и като обем, и като размери. 
Пепи и Павел са една млада и много симпатична двойка, с която се сближихме, покрай албума, който ми поръчаха. Преди да започна работа по него се срещнахме няколко пъти, за да уточним всеки един детайл, а Пепи определено е човек, който държи на тези неща - на точно това тъмно синьо, на всеки един акцент, който не просто да подхожда на снимката, но и да я допълва! Благодарна съм им за вниманието и гостоприемността! Трябва да съм откровена, че при толкова много взискателност, честно казано се притесних дали ще успея да отговоря на всички очаквания, но в крайна сметка ми се довериха напълно и това ми помогна да действам спокойно и уверено.
Връчиха ми най-смело и отговорно снимките от събитието и се оказа, че с тях дори ми беше още по-лесно да декорирам страниците, така че всичко да бъде тематично и в тон.
За пръв път виждам мой албум завършен открай-докрай, със залепените снимки и определено придоби доста завършен вид.
Очакват ви много снимки, така че надявам се да не ви отегча! =)






















Предизвикателства:


Коментари

  1. Десинка, прекрасен албум си направила! Точно така си представям сватбеният албум - изчистен, с леки акценти край снимките, но с основен фокус върху тях. Младоженците също са страхотни и съм убедена, че ти пак ще твориш за тях и бъдещите им наследници. :) Благодаря ти, че се включи при нас в Card Mania Challenges този месец и ти пожелавам късмет!

    Поздрави,
    Роси!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар