Картичка - кавър за 60 годишнина

Здравейте,
честит празник на всички Цветя, които празнуват днес! =)Ето ме и с една цветна картичка по този повод. =)
Помните ли тази картичка, която направих за имения ден на моя приятелка? =) Днес ще ви покажа една, която е нещо като неин кавър.
Не обичам много да се повтарям, освен в моментите, когато музата ме е изоставила напълно, но този път ми поръчаха да направя същата картичка за 60-годишнина. Тъй като поръчителката нямаше нищо напротив да променим някой и друг детайл (нещо, към което се стремя, когато повтарям даден проект, за да се отличава от оригинала), реших да сложа вместо макове роза. По-нестандартната форма на картичката беше единственото й изискване.
Може би не си личи, но за пръв път пробвах да направя 3D цвете, т.е. изградих го от три слоя, които се постарах освен да са отделни като части, но и да градират цветово. 
Ето я и нея:

Коментари

 1. Oh, wow! These are really gorgeous cards! Beautiful work! Thanks so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  ОтговорИзтриване
 2. Интересен кавър се е получил.Благоря ти ,че се включи в поредното ни щуро предизвикателство!Успех и ще те очакваме отново при нас!
  ТД Снежи

  ОтговорИзтриване
 3. Lovely card . Thank you for playing with our Challenge at Card Mania. We would love to see you again ... zetkaArt DT

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар