неделя, април 05, 2015

Картичка - кавър за 60 годишнина

Здравейте,
честит празник на всички Цветя, които празнуват днес! =)Ето ме и с една цветна картичка по този повод. =)
Помните ли тази картичка, която направих за имения ден на моя приятелка? =) Днес ще ви покажа една, която е нещо като неин кавър.
Не обичам много да се повтарям, освен в моментите, когато музата ме е изоставила напълно, но този път ми поръчаха да направя същата картичка за 60-годишнина. Тъй като поръчителката нямаше нищо напротив да променим някой и друг детайл (нещо, към което се стремя, когато повтарям даден проект, за да се отличава от оригинала), реших да сложа вместо макове роза. По-нестандартната форма на картичката беше единственото й изискване.
Може би не си личи, но за пръв път пробвах да направя 3D цвете, т.е. изградих го от три слоя, които се постарах освен да са отделни като части, но и да градират цветово. 
Ето я и нея:

3 коментара:

 1. Oh, wow! These are really gorgeous cards! Beautiful work! Thanks so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  ОтговорИзтриване
 2. Интересен кавър се е получил.Благоря ти ,че се включи в поредното ни щуро предизвикателство!Успех и ще те очакваме отново при нас!
  ТД Снежи

  ОтговорИзтриване
 3. Lovely card . Thank you for playing with our Challenge at Card Mania. We would love to see you again ... zetkaArt DT

  ОтговорИзтриване