Сватбен албум - Надиа и Марио - Сан Франциско

Здравейте,
доста време мина вече, откакто направих този албум (няколко месеца). Както казах, имам доста да показвам, така че ще се постарая по-начестичко да се отбивам, за да мога скоро да публикувам само актуални неща.
Това е една интересна поръчка за подарък за сватба, която се е състояла в Сан Франциско, и най-интересното е, че събитието се е случило именно в един от знаменитите трамваи на града. Сигурно се сещате за кои става въпрос. Поради тази причина, непременно трябваше на корицата да има един такъв трамвай. Дълго време се чудех как точно да поместя трамвая, докато се зароди идеята да преправя една цветна снимка и да я сложа като основен елемент на корицата. После я състарих малко с дистрес мастило. Трудно ми беше покрай нея да декорирам, но мисля, че направих всичко с мярка.
Едно от нещата, които много ме улесни в декорацията на албума, е че младоженците си бяха създали един много полезен сайт, специално за събитието, в който бяха изредили всичко, което харесват и предпочитат - като цветове, предмети, вкусове и т.н. Идеята е чудесна и по този начин със сигурност доста са улеснили гостите, а и мен самата.
С голяма изненада и радост установих, че имам печат, на който е изобразен трамвая и не се поколебах нито за миг да го използвам. Всъщност, едва ли някога ще има по-подходящо място, на което да го сложа. Ще го видите малко по-надолу в снимките, които наистина са много. А сега ви оставям да го разгледате.




 Колелото е емблематично за младоженците: 









Ето го и печатът с трамвая:












Предизвикателства/Challenges:



Коментари

  1. Здравей и за много години!
    Разкошен,разкошен албум ! Много ми харесаха всички детайли,тяхната елегантност, и най вече това,че са направени така деликатно,че да оставят фокуса върху снимките.
    Много ти благодаря, че участва в моето Картичкофурийско предизвикателство!
    Усмивки и успешна нова година,
    Кали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За много години, Кали! Благодаря за милите думи! =)

      Изтриване
  2. Very nice creation - I love it! Thanks for joining EAC.
    Hugs
    Andrea-Emmi41

    ОтговорИзтриване
  3. Gorgeous album Dess! I love the softness of the colours and the pages are so pretty.
    Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    hugs
    Mandy xx

    ОтговорИзтриване
  4. И тук да поздравя автора:)!!! Прекрасно изпьлнение!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар