Нежна картичка за годишнина с ангелче

Здравейте,
Голяма чест е за мен, че този месец гостувам в дизайн тима на Щурите предизвикателства. Темата през следващите две седмици е Three of a kind. Сложете три еднакви елемента, хартии или каквото се сетите, за да се включите и вие. Наградите са подсигурени от спонсорите Meljens Designs и Rhoda Design Studio.
Представям ви моя проект - това е картичка, която направих за годишнината от сватбата на моите родители. За пръв път използвам фигурка направена от глина, но не устоях да си купя тази сладка ангелска форма и веднага я сложих върху картичката. Мисля, че си личи, че е направена с много, много любов към моите родители. Да са ми живи и здрави и още дълги години да се обичат и подкрепят! =)




А хартиите на Maja... не знам какво друго да кажа, освен, че са уникални! =)









Коментари

  1. Страхотно нежна картичка. Много ми харесва. Имам едно питане, надявам се да ми позволите: как и с какво са направени тези бели и златисти точици в десния ъгъл на картичката. Много ще съм благодарна, ако споделите.
    Поздрави и усмивки от мен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Разбира се, че мога да споделя. =) Точно за това се старая почти винаги да публикувам отдолу, след всеки проект, материалите, които използвам за направата му. =) А това, всъщност, е една много вълшебна пудра, която използвам за първи път. Тя е на Stampendous - http://www.stampendous.com/products-page/embossing/frantage-embossing-enamels/
      Има я и в нашите магазини, в "Идея"-та в София например и в Уау бг, от където си я купих. Прилича на малки стиропорени стърготинки =) и са много лекички. Нагряваш я винаги отдолу, не срещу пудрата, защото ще се разхвърчи и така се получава тази красота. =)
      Хубав и усмихнат ден и от мен!

      Изтриване
  2. Много благодаря за споделеното знание. :) Ще трябва да се тества, няма как. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, малко е скъпичка, но пък си заслужава много! =)

      Изтриване

Публикуване на коментар