Мини скрапбук албум за годишнина на Анна и Стефан

Здравейте!
С голямо нетърпение ви показвам следващия ми проект, който е много, ама много различен. Първо, че е мини - 15 х 15 см, но с нищо не отстъпва на всички останали, защото си има цели 24 джоба и 5 страници с прегъвки, 5 големи тага, побиращи снимки и спомени и много, ама много любов, с която го изработих. Поръча ми го едно много мило и сладко момиче на име Анна, която много искаше да ѝ изработя албум за годишнината им с нейния приятел. Едно от малкото неща, които ме впечатлиха и тутакси ме навиха да го направя (въпреки голямата ми заетост за момента) е, че тя знаеше точно какво иска. Искаше един същински скрапбук албум с много джобчета, места за записки, красиви хартии, които сама си избра и ме зарази с огромното си желание и нетърпение. Как да откажа на всичко това? Беше толкова ентусиазирана, че и мен ме запали моментално. И най-вече ме съблазни, заради датата, на която имат годишнина - 28 август. Това е денят, в който и моите родители честват своята годишнина от сватбата им. Стана ми много мило и приех поръчката много присърце.
Работих с много желание, любов и трепет в очакване на крайния резултат, защото за първи път направих един албум, който отговаря в пълния смисъл на скрапбукинга. Определено няма и да е последният!
Албумът се състои от 15 листа (30 стр.). Не знам просто кои снимки да ви спестя и карам под ред:



Мустачките са много важен елемент и се радвам, че по голяма случайност открих тази капачка, забравена и заровена из нещата ми:

























Много се радвам, че успяхме да зарадваме приятеля на Анна и да стана една малка част от техния вълшебен празник.
Утре ще ви покажа и картичката към него.
Лека и спокойна нощ от мен!

Коментари

  1. What a fabulous album! Thank you so much for playing along in the Anything Goes Challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен албум, Деси! Браво, наистина чудесен първи скрапбук проект!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар