Сватбен албум - Теодора и Радослав

Здравейте!
Май не само на мен ми харесва да правя албуми в стила на предишния, който ви показах, и веднага след това получих още две поръчки за подобни.
Показвам ви първия, който направих миналия месец за закъснял подарък за сватбата на Теди и Ради. Поръчителката си беше нарочила, че ще подари един от моите албуми за сватбата им, на която беше поканена едва няколко дни по-рано преди събитието. Тъй като нямах техническата и физическа възможност да направя албум за около ден-два, се наложи младоженците да почакат малко и да си го получат след това.
Единственото изискване беше корицата да е в синьо или бежово. Параметрите са: 25 листа (50 стр.) с размер 25 х 20 см, които побират около 100 снимки 10 х 15 см грубо.
Оставям ви с множество снимки. Предупреждавам - МНОЖЕСТВО: =D















Една двойка от любимите ми страници:













И още любими страници:







... И любими детайли:








Ето в комплект и с картичка, която направих към албума като комплимент:


Така като гледам, май качих почти всички страници от албума, така че сте придобили отлична представа как изглежда (стига да не съм ви отегчила прекалено), но колкото и да се опитвах да редуцирам снимките, така и не ми се получи. Дано не съм ви отегчила!
Албумът ми легна страшно много на сърцето и мога да кажа, че ми е най-любим от тази серия до сега. Може би го казвам за всеки нов албум, но е така.
Успешна и ползотворна седмица от мен!

Challenges:
20.08.14

Коментари

  1. Много хубав албум, Деси. И на мен всеки последен ми е любим :). Нормално е май. А и нали уж с времето ставаме все по-добри... :) Успех и късмет

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар