Книга за пожелания за кръщене на три момченца и покани

Здравейте!
Завръщам се след не много дълга почивка, с много морски сили и натрупани идеи да ви покажа какво сътворих малко преди да изляза отпуска. Обади ми се една много мила дама - Зори, която много искаше да й направя книга за пожелания, покани и кутия за подаръци в пликове за кръщенето на трите ѝ дечица. =) Първо си казах "Уау! И на трите едновременно!...", а после разбрах, че и трите са момченца - на 1 годинка, на 4,5 и на 7,5. Страхотно!
Първоначално отказах за поканите и кутията - и двете не бях правила досега и не смеех да поема такъв ангажимент, най-вече, защото бях натоварена по това време с още две големи поръчки, но после решихме да направя само нещо като капак за кутия, която тя сама си е намерила и ще опакова, но да е 1:1 с корицата на книгата за пожелания. Съгласих се, както и да направя една покана за кръстницата под формата на свитък. После, обаче си казах, че където е една покана - там са и още 8, та поех и този ангажимент. =)
И така... Цветовото решение за книгата и поканите беше да са в тюркоаз, резеда и синьо. Горе-долу успях да спазя цветовете, а тъй като любими герои на дечицата са смърфовете, реших да оцветя и сложа едно на корицата, за да стане по-весело. Показвам ви всичко, без капака за кутията, защото нямах време да го снимам, но той е почти 1:1 с книгата, така че е ясно:






Реших в бързината да направя и три импровизирани пликчета за косичките на децата, но както казах в бързината - разбирайте, че станаха с малки кусури.









А поканите... Доста ядове имах с моя принтер, защото картонът имаше релеф и мастилото не искаше да залепне добре на повърхността и се лющеше. И по тях има много кусури, но като за първи път, това е положението!

Поканата за гостите изглеждаше ето така:

А тази е за кръстницата - по-различна от останалите:


Много се радвам, че Зори остана страшно доволна от всичко и пожелавам на дечицата само здраве и светло бъдеще.
Успешен старт на седмицата и до скоро!


06.08.14

Коментари

  1. Получила се е много хубава книга! Поздравления! Благодарим, че я сподели с нас в щурото предизвикателство!
    Усмивки,
    Ина

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар