Албум за пътешествие до Кипър

Здравейте!
Лека по лека отхвърлям албум след албум и започвам да ви ги показвам. Тези седмици са доста ползотворни за мен в това отношение. Този, който ще ви покажа сега го правих с изключително много желание и настроение. Може би защото и аз обичам да пътешествам, а най-вече, благодарение на очарователната сладурана, която ми го поръча. От нейна страна срещнах толкова много позитивизъм, разбиране и най-важното за мен е, че ми се довери изцяло да се развихря с пълен замах. Това ми даде страхотен тласък, защото се чувствах страшно свободна да направя всичко така, както бих го направила за себе си.
Дени си избра албум с бели страници - 40 на брой и ми остави да декорирам само корицата. Много се удивих от идеите и похвата, които беше намислила за запълването на страниците - точно така, както подобава за един истински скрапбук албум - с воденето на записки, лепенето на билетите от полета и други важни детайли от пътешествието. И двете се вълнувахме еднакво със стартирането на проекта. Ето го и него:



Единственото изискване от нейна страна беше корицата да е в синьо, да наподобява тази книга за пожелания, която правих неотдавна и да има малко сърчице върху рамката за снимка. Синьото го замених с тюркоаз, който ми е страшно любим цвят и реших, че ще подхожда много на тюркоазените води на Средиземно море.
Една от изненадите е тагът, който се подава любопитно и чака да бъде попълнен с данни, относно пътешествието. Това много се хареса на Дени.
Не се стърпях да го пипна и отвътре, защото имах наистина много идеи, които ми се искаше да реализирам и да дам малък старт за попълването на белите страници.





Реших да завърша албума с една старинна карта на Кипър, която намерих в интернет.




Албумчето стана много любимо за мен, а най-огромно удовлетворение и възнаграждение за мен бяха изключително милите думи, които получих от Дени. Толкова много се радвам, че я развълнувах безкрайно!

Предизвикателства:

  • Забавлятелство Тридесет и второ: "Със 100 километра в час аз летяяяяя..." (моето превозно средство е от вътрешната страна на корицата, надявам се, че сте забелязали как прелита над Европа =) и още един на гърба на корицата;
  • CCH #172 - Bingo - включвам се с комбинацията: перли, цвете и шаблон за изрязване, като се надявам да се зачете единствената скромна перличка, поставена в центъра на цветето! Ако ви се струва недостатъчна, просто ме елиминирайте! =)








Коментари

  1. Много хубав албум е станал. Всеки детайл е така изпипан! Поздравления и успех в Щурото ни предизвикателство!
    Прегръдки ,
    Ина

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар