Картичка в кафяво и синьо

Здравейте!
Много ми хареса тази цветова комбинация, която беше зададена в едно доскорошно предизвикателство на Картичкофурии - Крафт фактори, за което всъщност беше предназначена, но така се улисах, че забравих за срока. Трябваше да я направя буквално за час - час и половина и за да действам по-бързо и целенасочено, реших да използвам и скеча на Хартиени вълшебства. И така се получи ето това:


Направих я за рождения ден на майката на моя приятел. Избрах тази цветова комбинация и защото синьото отговаря на цвета на подаръка, а нали всичко трябва да е в тон!
Много ме хвана яд, че не успях да реализирам докрай всичко, което бях намислила и може би ѝ липсват някои неща, но това е положението... Никога не правете като мен! :D В последния момент не се получават нещата! Дори и снимката не ми се получи добре, но пак е същинско щастие, че успях да я заснема.
Искаше ми се да сложа някоя друга перличка или тичинка, например в центъра на цветенцето или някакъв друг акцент, но така пък се получи много изчистена и е подходяща за нея =) За мен е най-важно, че тя си я хареса много.
Това е от мен! Отивам да правя албумчета и още една картичка, която ще видите скоро!

Challenges:


    










Коментари

  1. Много интересна интерпретация на скеча се е получила при теб. Не съм сигурна обаче, къде е задължителния бляскав елемент. Ще те помоля да го посочиш, за да бъде зачетено участието ти. Поздрави, Биляна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно не съм внимавала тогава! Това ми е убягнало като условие. Може да ме изключите в такъв случай. По принцип съм посипала цялата кръгла рамка със златиста пудра, в която има блещукащи частички, но това не се забелязва на снимката. Както и да е... Ако не се вписвам в условията, спокойно ме премахнете от участие! Поздрави!

      Изтриване
    2. Бляскавият елемент е наше задължително условие, за всяко предизвикателство! Понеже често се случва снимките да не успяват да пресъздадат блясъка, молим участниците да го посочват. След като на твоята картичка има бляскаща пудра, с удоволствие, ще зачетем участието ти! :)

      Изтриване
    3. Леле, толкова пъти участвам и да не съм в час! Може би другите пъти съм забелязала условието! Благодаря все пак! =)

      Изтриване
  2. Прекрасна цветова комбинация, която дори подчертава изчистеността на картичката . Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар