Картичка за бебе Даниел

Здравейте,
тези дни работих по едно албумче, или по-скоро се получи книга за пожелания, която ми поръчаха за едно бебче, което другата седмица навършва една годинка. За него ще стане на въпрос в следващата публикация, а сега исках да ви покажа картичката, която направих към книгата като комплимент към получателката =)







Направих я в тон с албумчето. А този син картон, в който съм влюбена, е с уникално нежен и приятен цвят! Купих си го тези дни и веднага побързах да го използвам. Върху него ембоснах белите звездички и всичко останало декорирах по скеча на Retrosketches. Там така и не успях да се включа, защото изпуснах срока. Все пак ми беше полезен, защото много набързо трябваше да измисля концепция за това как да изглежда картичката. Надявам се с нея да изненадам приятно майката на Даниел. Скоро картичката и албума ще са в ръцете ѝ.



Предизвикателства:
  • CCH #168 - Bling It Up - включвам я тук, като много се надявам да забележите, че звездичката блести. Тя е от нещо като твърда плака, със златист цвят. Наистина не знам какъв е този материал, но имитира метал. Освен нея, рамката и етикетчето също са поръсени със златиста брокатена пудра, така че и те сияят.
  • TBC# 11 - Clean and Simple (CAS) / Изчистена картичка (Чисто и Просто)
Това е от мен! Приятен уикенд и до скоро!











Коментари

  1. Чудесна картичка, ще чакам да видя и албума. Сигурна съм, че приятно си я изненадала :). поздрави, ТокБобок

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Тони! И аз се надявам, че е така. Албумчето вече го публикувах! =) Поздрави!

      Изтриване

Публикуване на коментар