Картичка и кутийка за рожден ден

Здравейте,
Честита пролет! Много се радвам, че най-накрая дойде този красив и толкова приятен сезон! Много го обичам и вече с нетърпение очаквам да дойде и следващият! =)
Това всъщност е първата картичка, която направих за 2014 година. Направих я на 1 януари, защото моята мама има рожден ден на следващия ден и се радвам, че започнах новата година с ножица в ръка (или по-скоро с шаблони и машина). Все се канех да я покажа и понеже времето си минава, ето я и нея:




Направих и малка кутийка за едно бижу, което беше част от подаръка. Много харесвам този тип кутийки и въпреки, че нямах шаблон, много лесно се справих с изработването ѝ. 



Отново заложих на пауса, който ми е любим хартиен материал и го разположих в лявата половина на картичката. Цветята покрих с glossy accents, за да придобият 3D вид.
Много се радвам, че на мама ѝ харесаха нещата! =)




Challenges:
До скоро!






Коментари

  1. super sweet card, luv the design and glittery goodness! i am thrilled you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    sparkle & shine *~*

    ОтговорИзтриване
  2. Много елегантен дизайн! Харесаха ми украските под насписа - красива идея!
    Благодаря ти, че участва в Card Mania Challenge !
    Усмивки,
    Кали

    ОтговорИзтриване
  3. Хахаха и аз съм на 2-ри януари. :) Жива и здрава да е астралната близначка. :) Картичката е много красива и елегантна. Свежа, а в същото време излъчва стил и улегналост. :) <3 Прекрасно съчетание! :) Браво, Дес!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Хе хе, наистина ли? Страхотно съвпадение! Да сте живи и здрави и двете тогава! =) Благодаря ти Джиджи!

      Изтриване
  4. A beautiful card - a wonderful design and colours. Your embellishments are gorgeous, especially the stunning sparkling flower!!!

    Thanks so much for joining Simon Says Stamp Wednesday Challenge,
    hugs
    Heather xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар