Картичка за Свети Валентин

Здравейте,
Нямаше начин да не направя и аз една картичка за празника, макар че с годините като че ли започна да ми идва в повече цялата тази сантименталност, не защото нямам човек до себе си, или не ми е приятно да имаме такъв повод за празнуване, но може би прекаленото всеобщо вълнение около този ден допринася за такива смесени чувства у мен. А и Свети Валентин си е всеки ден за тези, които се обичат.
Както и да е. Все пак ще се празнува, картичка има, а и подарък. За това сега ще ви ги покажа.
Започнах картичката много бързо и лесно, но с тези пиленца много се затрудних накрая. Първо ги направих в лилаво и синьо с перфектни перли, но после реших, че са твърде бледи, а и бяха в изрязано кръгче от пастелно зелен картон. После реших картонът да е син и да е с квадратна форма и пиленцата да са черни. Черни ми се струваха твърде безлични и груби, но пък стана доста по-изчистено, ако не друго. Липсваше им още нещо и добавих и тези флорални печати на Inkandinkado.
Надписите пък са на Fiskars, а пиленцата са от един много хубав сет на Craftwork crafts.
Ще включа картичката в предизвикателствата на Картичкофурии и Card mania.
Честно казано съвсем случайно се получи това съвпадение с изискванията на Картичкофурии, които забраняват наличието на червен цвят. Аз също сметнах, че е добре да е по-различна и да я лиша от този цвят. И без това червеното напоследък ми идва в повече - навсякъде всичко е огнено - подаръци, украси... така че прецених, че ще е хубаво да се огранича с него. А и мисля, че за един мъж са далеч по-подходящи цветовете, които използвах в крайна сметка.




А това е и кутията с подаръка, която направих и украсих собственоръчно с пънч на Martha Stewart и една звезда.

Весел празник от мен и много любов през идните дни, а и не само!





Коментари

  1. Рядко харесвам изчистени картички, но твоята ме грабна веднага!Прекрасна е, благодаря ти, че я показа в Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  2. Много нежна и наситена са послание картичка! И аз не си падам по този празник, но мисля, че си направила нещострахотна за любимия човек. Радвам се, че я показваш при нас в Card Mania Challenges!
    Мила :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар