Първа картичка за годината и първи опити с перфектни перли

Здравейте,
Това е първата ми публикация за тази година и ще използвам момента да ви пожелая здраве, много вдъхновения и страхотни моменти! Честит празник и на всички именници, празнуващи днес!
Още с настъпването на новата година ми се наложи да направя една бърза картичка за Рожден ден и реших да използвам за пръв път перфектните перли, които наскоро си купих. Видях, че създават страхотен ефект и не устоях да си ги взема.
Картичката е за рождения ден на моята майка и исках да е много нежна. Използвала съм и една от най-любимите ми комбинации от цветове - розово и пепеливо синьо (всъщност, не съм сигурна дали това е точното определение за синия цвят). За целта, реших, че моментът е подходящ и да се включа в предизвикателството на Забавлятелство "Аз обичам", където темата е точно такава - любими цветови комбинации. Включвам се там за пръв път.
Цветето направих с един от новите ми печати на Papermania и с прозрачна ембосинг пудра. Синята хартия е от колекцията на ММЕ - ANTIQUE FLORALS.  Използвала съм пънч на Martha Stewart.


Желая ви хубава и спокойна вечер!




Коментари

  1. Много стилна и елегантна и в прекрасни пастелени тонове!Радавам се,че я сподели своите в Забавлятелството този месец! И успешна нова година от мен!
    П.П. Моля те махни проверката с думи на коментарите за да ни е по-лесно да ти оставяме такива :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! :) И аз много обичам точно пастелните тонове и може би за това стана толкова нежна. Мерси, ще погледна за проверката с думи. Все си мислех, че ми е изключена.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар