Тефтерче и картичка с кълбета прежда

Здравейте,
Наскоро подарих един комплект от картичка, тефтер и кутия за Цвети, която както вече ви показах в една от предишните ми публикации, обича и умее да плете уникални неща! Много исках да направя нещо специално за нея и то да бъде свързано с нейното хоби, за да й хареса още повече. За целта намерих подходящи тематични картинки с прежда, които използвах за картичката и тефтерчето. И тъй като тя е едно красиво цвете, нямаше как да не отрупам всичко с много цветя, за да подхождат на притежателката си.
Давам ви малко по-обстоен поглед над нещата, както винаги, но все пак ви показвам цял комплект този път =)

Картичката:

Картинката с коша с прежда си свалих от тук и я оцветих с акварелни моливи.


Това е тефтерчето:


Чак сега ми прави впечатление, че канапът е сложен малко накриво и така съм го снимала, но това е тъкмо за против уроки ;) Хаха! Иначе, той не е напълно застопорен, и разбира се може да се изправи, но това са подробности.


А това сладко коте си свалих от тук, което оцветих по същия начин. Постарах се да е черно, също като нейното коте Лили, но по-скоро стана сиво. Може би и самият перлен картон не позволи да стане черно. Искам да подчертая, че това са буквално първите ми опити за оцветяване с акварелни моливи от гледна точка на това, че не са перфектни.


Както винаги, сложих и едно малко джобче, в което да си слага важни бележки и го украсих с копченце, което направих. Може и да ви покажа в отделна статия как правя тези копченца с помощта на страхотния пънч на Epiphany. Получават се много бързо и лесно, а най-хубавото е, че стават такива, каквито си пожелаем и може да са в десена на любима дизайнерска хартия, както е в случая.


И последни снимки на целия комплект с кутията, която направих:

Ще се включа в тези предизвикателства:
Благодаря, че се спряхте при мен! До скоро!


Коментари